Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Läs mer om våra principer för dataskydd.
anslagstavla

Lägesrapport från östra Nyland

Vi har bakom oss en otroligt fin och het sommar.
Vår verksamhet är nu i full rulle, dag -och arbetsverksamheten har öppnat sin verksamhet i sin helhet och det känns otroligt bra!

Covid 19- läget i östra Nyland är inte ännu heller under kontroll, men vi gör vårt bästa att hålla verksamheten i gång med rådande restriktioner. Tyvärr kan vi inte ännu ordna anhörigkvällar, eller andra större evenemang i den rådande situationen. Vi måste vänta
ännu ett tag att situationen blir bättre och att alla har fått båda doser av Corona vaccinet. Läget är nu lugnt på enheterna.

Annina Alexandersson återvänder till sitt jobb som regionchef den 6.9.2021. Vi välkomnar henne varmt tillbaka på jobb!

Vikarierande regionchefen Satu Broman återgår till sitt gamla jobb som enhetschef på Solbackens serviceenhet från 4.10.2021. Vikarierande enhetschefen Michaela Backman (tidigare Kokkola) i sin tur fortsätter som ställföreträdare på Solbackens se och kommer att ansvara för Utterbäcks dag- och arbetsverksamhet från 4.10.2021.
Tack för ett fint samarbete med brukarna, personal och anhöriga.
Det blir spännande att se vad hösten hämtar med sig.

Ta hand om varandra!