Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Läs mer om våra principer för dataskydd.
Handledare Eva Nyström klipper tyg

Eva Nyström, handledare på Dagteks serviceenhet i Ekenäs

Intervju med Eva Nyström, handledare på Dagteks serviceenhet i Ekenäs.

Eva Nyström arbetar som handledare inom konst- och hantverk på Dagteks serviceenhet. Hennes karriär på Kårkulla samkommun började 2003 i Hangö, 2007 började hon sedan jobba på serviceenheten i Karis och år  2014 omstrukturerades den dagliga verksamheten i västra Nyland och Dagtek Konst- och hantverk grundades i Ekenäs.

Eva är handledare i textilgruppen och dessutom ansvarar hon för produktförsäljningen. I textilgruppen väver och syr deltagarna produkter, både till försäljning i den egna butiken och som enskilda beställningsarbeten. Eva tycker att det är roligt och inspirerande att jobba tillsammans med hantverkarna och det är alltid med stolthet och förväntan de nya produkterna presenteras.

En bra handledare är empatisk och närvarande, säger Eva. Det bästa i jobbet är att få dela hantverkarnas vardag med allt som det innebär. Varje dag berör på något sätt!

Som handledare inom Kårkulla samkommun kan man arbeta i väldigt varierande uppgifter. Är ett jobb som handledare något som kunde intressera dig? Bekanta dig då med våra lediga jobb eller lämna in en öppen ansökan!