Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Läs mer om våra principer för dataskydd.

Dataskydd

Som en del av sin verksamhet behandlar Kårkulla personuppgifter bland annat av brukare, anhöriga och personal. Som ansvarig aktör vill vi se till att personuppgifter behandlas på lämpligt sätt och med respekt för allas integritet. På dessa sidor hittar du den mest centrala informationen gällande dataskydd i Kårkulla. 

I dataskyddspolicyn kan du läsa vilka principer vi följer vid behandlingen av personuppgifter och hur har vi organiserat dataskyddsarbetet på Kårkulla. I dataskyddsmeddelanden hittar du mer detaljerad information om till exempel för vilka ändamål vi använder personuppgifter, om den rättsliga grunden för behandlingen, och om vårt registers innehåll.  

Dataskyddslagar garanterar registrerade rättigheter som gör att du själv kan beställa behandling av dina personuppgifter i ett antal situationer. Mer information om den registrerades rättigheter och hur man utövar dem finns i den punkten ’registrerades rättigheter’. 

Din integritet är viktig för oss och vi vill ge transparent information om hur dina personuppgifter behandlas. Om du inte hittar den information du söker eller om det är något du undrar över svarar vi gärna på dina frågor. Kontakta vårt dataskyddsombud via informationsskydd@karkulla.fi.