Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Läs mer om våra principer för dataskydd.

Arbeta hos oss

Group

Står det nära ditt hjärta att jobba med människor?

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med cirka 1000 anställda. Vi har ungefär 100 verksamhetspunkter sammanlagt i Nyland, Åboland och Österbotten.

Vårt syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet.

För Kårkulla är personalens välmående viktigt. Vi vill att de som arbetar hos oss kan utvecklas, känna arbetsglädje och välmående. Som anställd hos oss har du möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom varierande fortbildningar och vi erbjuder också vår personal motions- och kulturförmåner.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar även gärna emot praktikanter till våra enheter. För mera information kontakta vår vikarierande rekryterare.

André Savander
e-post: rekry@karkulla.fi
tfn 0247 431 274

Öppen ansökan

I Kårkulla samkommun finns ett kontinuerligt behov av inhoppare och vikarier. Om du är intresserad av inhopp eller vikariat kan du antingen lämna in en öppen ansökan eller direkt kontakta enhetschefen på serviceenheten som intresserar dig. Kontaktuppgifterna hittar du under serviceenheter.

Följ våra lediga jobb på